Skip to main content

Condensatieketel (gas) Vaillant ecoTEC

Vaillant condensatieketel (gas) ecoCOMPACT en auroCOMPACT, die efficiëntie, duurzaamheid en compactheid combineren, ideaal voor moderne gezinnen die zowel verwarming als warm water op een zuinige en milieuvriendelijke manier willen genereren. Deze ketels integreren de nieuwste technologieën van Vaillant om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen, met een focus op comfort, verbruik, en efficiëntie.

ecoCOMPACT: Alles-in-één Verwarmingsketel

Technologie

Maakt gebruik van geavanceerde condensatietechnologie die de warmte uit de rookgassen recupereert, wat leidt tot een besparing van tot 35% op de stookkosten.

Compact design

Verwarmingsketel en warmwaterboiler (150 liter) in één unit, waardoor ruimte wordt bespaard en installatie wordt vereenvoudigd.

Energiezuinig

Uitgerust met een hoogrendementspomp die minder elektriciteit verbruikt, en door het aquaCONDENS-systeem wordt ook voor de productie van sanitair water gecondenseerd.

Duitse kwaliteit

Met componenten zoals een brander en warmtewisselaar van roestvrij staal voor duurzaamheid en minimale onderhoudsvereisten.

auroCOMPACT: Verwarmingsketel met Zonne-energie

Zonne-energie Integratie

Een ecoCOMPACT met een zonneboiler (190 liter) gekoppeld aan drukloze zonnepanelen voor de productie van warm water, wat tot 60% van het sanitair warm water kan leveren met zonne-energie.

Technologische voordelen

De auroCOMPACT maakt gebruik van drukloze technologie voor hogere zonne-opbrengsten en langere levensduur van collectorvloeistof, met eenvoudige Plug & Play-installatie.

Milieuvriendelijk en efficiënt

Door gebruik te maken van hernieuwbare energie vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Vaillant: Toewijding aan Kwaliteit en Innovatie

Geschiedenis & Ervaring

Met meer dan 145 jaar ervaring is Vaillant een toonaangevende fabrikant in de verwarmingstechnologie, die innovatieve oplossingen biedt die voldoen aan de hoge eisen van comfort, efficiëntie, en milieuvriendelijkheid.

Duurzaamheid

Vaillant zet zich in voor het leveren van systemen die spaarzaam omgaan met energiebronnen en de levenskwaliteit verbeteren, in lijn met de toenemende focus op duurzame energieoplossingen.

Regelingen en Bediening

eBUS thermostaten en regelingen bieden gebruikersgemak en geavanceerde controle over het verwarmingssysteem, inclusief weersafhankelijke regelingen en de mogelijkheid om het systeem via een smartphone of tablet te bedienen met de vSMART-app of de sensoAPP.

Conclusie

De ecoCOMPACT en auroCOMPACT modellen van Vaillant vertegenwoordigen een combinatie van prestaties, efficiëntie en duurzaamheid, ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse eisen voor verwarming en warm water in woningen, met de toegevoegde waarde van compactheid en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Interesse? Ga voor een vrijblijvend gesprek!