Skip to main content

Condensatieketel (gas) Vaillant COMPACT serie

Vaillant condensatiewandketels op gas, met name de ecoTEC plus en ecoTEC exclusive modellen, die ontworpen zijn voor energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming, koeling, en warmwaterproductie voor elke woning.

Belangrijkste kenmerken

Energiebesparing

De Vaillant condensatieketels, waaronder de ecoTEC plus en ecoTEC exclusive, zijn ontworpen om tot 35% te besparen op stookkosten, dankzij de geavanceerde condensatietechnologie die de warmte uit rookgassen recupereert.

Flexibiliteit

De ketels zijn beschikbaar in verschillende vermogens, van 12 kW tot 120 kW, en zijn geschikt voor een breed scala aan gebouwen, van appartementen tot industriële panden.

Duurzaamheid

Met een focus op hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, geothermie, en aerothermie, draagt Vaillant bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, met tot 75% minder uitstoot van broeikasgassen.

Intelligente controle

De ecoTEC exclusive is uitgerust met geavanceerde functies zoals een bewakingselektrode voor geoptimaliseerde verbranding en een internetmodule voor controle op afstand via een smartphone of tablet.

Specifieke producten en Technologieën

ecoTEC exclusive

Dit model benadrukt duurzaamheid, connectiviteit en efficiëntie. Met het Green iQ-label biedt het een intelligente aanpassing aan de warmtebehoefte, wat resulteert in lagere gas- en elektriciteitsverbruik.

extraCONDENS Technologie

Voorzien in de ecoTEC exclusive combiketel, deze technologie zorgt voor voorverwarming van sanitair water, wat leidt tot energiebesparing en een hoger rendement in warmwaterproductie.

Hybride verwarming

De combinatie van een lucht/water-warmtepomp aroTHERM met een condensatiewandketel biedt een energiezuinige oplossing die optimaal gebruik maakt van hernieuwbare energie.

Warmwateroplossingen

Vaillant biedt systemen zoals de combi-wandketel ecoTEC plus VCW en solo-wandketels ecoTEC plus VC, die kunnen worden gecombineerd met warmwaterboilers voor een hoog warmwatercomfort.

Voordelen & comfort

Gebruiksgemak

Met de internetmodule myVAILLANT connect en bijbehorende app kunnen gebruikers hun verwarmingssysteem eenvoudig bedienen en monitoren.

Elegant Design

De nieuwe ecoTEC plus en exclusive modellen combineren functionaliteit met een stijlvol ontwerp, geschikt voor moderne leefruimten.

Uitbreiding & flexibiliteit

Vaillant’s systemen zijn ontworpen om eenvoudig uit te breiden of te combineren met andere energie-efficiënte oplossingen, zoals zonne-energiesystemen, voor verdere besparingen.

Interesse? Ga voor een vrijblijvend gesprek!