Skip to main content

Thermografie

AL Green Technology, uw betrouwbare partner in geavanceerde thermografische inspecties, biedt een state-of-the-art service die gebruikmaakt van infraroodtechnologie om uw systemen en constructies te evalueren. Onze geavanceerde infraroodcamera’s stellen ons in staat om nauwkeurige metingen uit te voeren zonder enig fysiek contact met het object van inspectie. Deze benadering garandeert een veilige en efficiënte diagnose van potentiële problemen.

Tijdens het proces creëren we gedetailleerde thermografische beelden die variaties in temperatuur visualiseren, waardoor we precies kunnen identificeren waar energieverliezen of andere problemen zich voordoen. Deze inzichten worden vertaald naar kleurenbeelden, waarbij verschillende temperaturen worden weergegeven om de gebieden van belang duidelijk te markeren.

Bij AL Green Technology zijn we trots op onze deskundigheid en toewijding aan kwaliteit, zoals blijkt uit onze certificering in thermografie, behaald in het voorjaar van 2020. Deze certificering bevestigt onze bekwaamheid in het gebruik van deze geavanceerde technologie en onze verbintenis om uitzonderlijke diensten te leveren aan onze klanten.

Vertrouw op AL Green Technology voor uw thermografische inspectiebehoeften, waarbij u verzekerd bent van nauwkeurigheid, professionaliteit en een grondige evaluatie van uw eigendom of project.

Thermografie helpt bij …

  • het opsporen van lekkages
  • warmteverlies van je woning controleren na bv. een slechte blowerdoor-test
  • het nagaan van de veiligheid van een zekeringkast
  • de inspectie van machines, opsporen van slijtages van motoren/lagers…

Interesse? Ga voor een vrijblijvend werfbezoek!